кадър bTVРедактор: Ако подслушванията на политици са правени без разрешение от съда,

...
кадър bTVРедактор: Ако подслушванията на политици са правени без разрешение от съда,
Коментари Харесай

Атанас Славов, ДБ: Имаме не независими органи, а чекисти, които са изпълнявали политически поръчки

кадър bTV

Редактор: 

Ако подслушванията на политици са правени без позволение от съда, това е закононарушение по работа. Вероятно обаче е спазен някакъв фиктивен ред, това разяснява в „ Лице в лице ” по bTV Атанас Славов от „ Демократична България ” във връзка разкритията за подслушване на опозицията преди изборите. Той обаче добави, че има доста случаи у нас на нелегално осъществяване на такава активност, поради което България е неведнъж осъждана в Страсбург.

Самият факт, че са подслушвани политици и съветници на президента минава оттатък стандартите на демокрацията, изясни Славов. „ Държавни органи, които би трябвало да са самостоятелни, са съдействали на една ръководеща клика ”, разяснява той. Според Славов, те са се показали като „ чекисти, които извършват политически поръчки ”.

Не може да се извърши инспекция на виновните за подслушването служби, в случай че техните началници са още на постовете си, беше безапелационен той и добави, че няма по какъв начин прокуратурата да не е знаела за ставащото.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР